











EKA fileerausveitsi oranssi on ruotsissa valmistettu ammattitason työkalu, joka yhdistää ergonomisen muotoilun, huippuluokan materiaalit ja tarkasti hiotun leikkuutehon.
Se on suunniteltu erityisesti kalan fileointiin, mutta sopii yhtä hyvin myös lihan ja siipikarjan tarkkuutta vaativiin leikkauksiin. Puolijoustava, kapea ja pitkäteräinen veitsi liukuu vaivattomasti ruodon vierestä, ja terän muoto mahdollistaa pitkät ja hallitut viillot ilman liiallista voimaa. Terämateriaalina on laadukas ruotsalainen Alleima 12C27 -ruostumaton teräs, joka on tunnettu erinomaisesta teränkestävyydestään ja korroosionkestostaan. Kovuus 57–59 HRC takaa terävyyden pitkäksi aikaa, ja terän huolto onnistuu helposti.
Santoprene™-kahva on elintarvikehyväksytty, kaksivärinen ja pehmeästi muotoiltu, se ei ime rasvaa, kestää hyvin kulutusta ja antaa varman otteen myös kosteissa olosuhteissa. Kaikki liitoskohdat on suunniteltu hygieenisiksi ilman rakoja, ja veitsi on konepesunkestävä, vaikka käsinpesua suositellaan terän pitkäikäisyyden varmistamiseksi. Veitsi on yhteensopiva EKA Butcher -sarjan veitsisuojusten kanssa.
Copyright © 2025 Ase ja Erä Oy









