Meiltä jokainen metsästäjä löytää kaiken tarpeellisen metsästykseen. Valikoimassamme on Burrel ja Uovison riistakameroita, houkutteluun tarkoitettuja tuotteita, sekä hetitappavia rautoja ja elävänä pyydystäviä loukkuja pienpetopyyntiin. Metsästysosastolta löydät myös aseiden säilytykseen ja huoltoon liittyvät tuotteet, kuten laadukkaat asekaapit.

Metsästyselektroniikan alta löydät Ultracom koiratutkat, sekä Genzo, Zodiac ja Lafayette VHF-puhelimet, jotka parantavat metsästyskokemustasi huomattavasti. Meiltä löydät myös radiopuhelintarvikkeet ja metsästäjien suosimat Oukitel älypuhelimet, joiden akunkestolle eivät pärjää muut älypuhelinvalmistajat.

Meiltä löydät tuotteita, kuten naamiointitarvikkeita ja passitorneja, kyttäysmetsästykseen. Riistan käsittelyyn ja valmistukseen meillä on tarjota mm. lihamyllyjä ja teurastuspuukkoja. Tyhjiöpakkaamiseen tarvittavat vakuumipussit ja vakuumipakkauskoneet kuuluvat myös tarjontaamme. 

Meiltä löydät myös riistan ruokintalaitteita ja riistalle tarkoitettua ravintoa. Lisäksi valikoimassamme on metsästykseen liittyvää kirjallisuutta, kuten metsästyskokeeseen valmistava Metsästäjän opas. Muista katsoa myös tarjouksemme ja uutuutemme!