Jousiammunnalla on pitkä historia, joka ulottuu esihistorialliselle ajalle saakka. Ensimmäiset primitiivijouset keksittiin todennäköisesti jo yli 10 000 vuotta sitten, mutta varmasti tiedetään että yli 5000 vuotta sitten egyptiläiset olivat ensimmäisiä, jotka ottivat jouset ja nuolet käyttöön sodankäyntiin ja ruuan hankkimiseen. Pitkän aikaa jousiaseet olivat tärkeimpiä aseita sekä metsästyksessä että sodankäynnissä, mutta niillä on myös kilpailtu varhaisessa vaihessa esimerkiksi Kiinassa Zhou Dynastian aikaan 1027-245 eaa. 

Nykypäivänä jousiaseita käytetään pääsääntöisesti harrastus-, kilpailu- sekä metsästystoiminnassa. Jousimetsästys on alati kasvava harrastus myös Suomessa, varsinkin kun valkohäntäpeura saatiin jousimetsästettävien lajien listalle syksyllä 2017. Lisäksi jousella saa metsästää mm. riistalintuja, rauhoittamattomia eläimiä, metsäkauriita, majavia ja näitä pienempiä pienriistanisäkäitä.

Jousiammunta eri muodoissaan on antoisa harrastus, joka sopii kaikenikäisille. Meiltä löydät laajan valikoiman taljajousia, perinnejousia, sekä varsijousia. Pyrimme tuomaan uusimmat ja laadukkaimmat jousimallit saatavillesi.

Lisäksi tuotevalikoimassamme on nuolia, ampumatauluja, sekä paljon kaikkia muita varusteita, joita tarvitset jousiammunnassa. Lisäksi meiltä löydät myös perheen nuorimmille jousiampujille sopivia jousia ja muita tuotteita. Tuotemerkkeihimme kuuluvat esimerkiksi PSE Archery, Hoyt Archery, Ragim, Easton sekä Bohning Archery.

Jos etsit jotain tiettyä tuotetta, etkä löydä sitä valikoimastamme niin ota rohkeasti yhteyttä ja tiedustele tuotteen saatavuutta!