Rakettimyynti ja ilotulitemyynti


Huom. Joulukuussa myydyt ilotulitteet saa luovuttaa vasta 27.12. alkaen

Ilotulitteiden myynti sallittu 1.12-26.12 vain jos ostajalla on erillinen lupaa ilotulitteiden käytölle (pelastusviranomaisen hyväksyntä)

Venetsialaiset tai niin kuin täällä Turussa sanotaan muinaistulien yö ja rakettien ampuminen tulevat taas elokuun viimeisenä lauantaina. Venetsialaisiin ei tarvitse tehdä ilmoitusta ilotulitteiden käytöstä varsinais-suomen alueella http://www.vspelastus.fi/varsinais-suomen-aluepelastuslaitos/turvallisuusohjeet/vaarallisten-aineiden-kasittelyyn

Mistä raketit ja padat ympärivuotisesti? Ilotulitteet ympärivuotisesti Turun myymälästämme.

Ilotulitteiden ympärivuotinenmyynti juhliin ja tilaisuuksiin. Ilotulitteemme löydät kätevästi verkkosivuiltamme ja voit noutaa ilotulitteet myymälästämme. Valikoimistamme löytyy mm. padat, jättipadat, raketit, suihkut ja roomalaiset.

Ilotulitteiden käytöstä tulee tehdä ilmoitus paikalliselle pelastuslaitokselle. Lähtökohtaisesti tulittaminen ei ole kiellettyä metsäpalovaaran ulkopuolella. Tee ilmoitus hyvissä ajoin, vähintään 5-14 vuorokautta ennen käyttöajankohtaa paikalliselle paloviranomaiselle. Paikallisen pelastuslaitoksen sivuilta löytyvät myös heillä käytettävät ilmoituspohjat.

Selvitä seuraavat asiat ennen ilmoituksen täyttämistä. Ilotulitteiden käyttöpaikka, maanomistajan lupa ja riittävät turvaetäisyydet. Aiottu ilotulitteiden käyttöaika ja käyttäjän henkilö- ja yhteystiedot.