Toimitusehdot ja maksutavat

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

2. Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 1 - 4 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä asejaera.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse info@asejaera.fi tai puhelimitse 02 239 0930 (ma-pe 10-17, la 10-14 )

4.  asejaera.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy asejaera.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta asejaera.fi-verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.
 

 

Ilma-aseiden tilaaminen

Ostaessasi ilma-aseita teidän tulee toimittaa kopio henkilöllisyystodistuksestanne, jotta voimme tarkistaa, että olette 18-vuotias. Mikäli käytätte maksutapana Klarnaa, teidän ei tarvitse toimittaa kopiota henkilöllisyystodistuksesta, koska maksuyhtiö tarkistaa, että asiakas on täysi-ikäinen.

Kopion henkilöllisyystodistuksesta voi toimittaa:

a) Sähköpostilla kuva osoitteeseen: info@asejaera.fi
b) Kuvaviestillä puhelinnumeroon 044 321 5117
c) Postitse osoitteeseen Ase ja Kone Oy Aninkaistenkatu 16 20100 Turku
Tarkistathan että kuva on riittävän suuri ja tarkka ja kaikki tiedot näkyvät selkeästi

Luvanvaraisen ampuma-aseen ostaminen verkosta

Ampuma-ase voidaan ostaa kuten mikä tahansa luvanvaraton tuote sillä erotuksella, etteivät kaikki myymälänoutopisteet tai Itellan toimitusvaihtoehdot ole käytettävissä. Tehtyänne tilauksen teidän tulee toimittaa alkuperäinen poliisin myöntämä ampuma-aseen hankkimislupa (kaikki 4 kappaletta) sekä kopio henkilöllisyystodistuksestasi meille Matkahuollon asiakaspalautuksena palautustunnuksella 9522939 osoitteeseen: 

asejaera.fi / Turunmaan Ase ja Kone
Aninkaistenkatu 16
20100 Turku

Muistathan allekirjoittaa alkuperäinen hankkimisluvan!

Kuoreen merkintä ”hankkimislupa”. Huomaa, että koska tarvitsemme alkuperäiset hankkimisluvat, sähköpostilla toimitetut luvat eivät kelpaa.

Voit kuitenkin lähettää kuvan henkilöllisyystodistuksestasi meille sähköpostilla osoitteeseen info@asejaera.fi  otsikolla
"Henkilöllisyystodistus hankkimislupiin".
 


Hallussapitoluvanvaraiset tuotteet kuten patruunat ja äänenvaimentimet

Saadessasi tämän ilmoituksen, etkä ole ostamassa ampuma-asetta, ostoskorisi sisältää hallussapitoluvanvaraisia tuotteita tai ilma-aseen. Ostaessasi hankkimis- tai hallussapitoluvanvaraisia tuotteita kuten patruunat tai äänenvaimentimet, teidän tulee toimittaa kopio ampuma-aseen hankkimis- tai hallussapitoluvasta sekä kopio henkilöllisyystodistuksestasi meille. Huomioi, että kopio tulee ottaa hallussapitoluvan molemmista puolista. Voit ostaa tuotteet normaalisti ja toimittaa luvat tilauksen jälkeen.

Kopio hankkimis- tai hallussapitoluvasta voidaan toimittaa:

a) Sähköpostilla kuva osoitteeseen: info@asejaera.fi
b) Kuvaviestillä puhelinnumeroon 044 321 5117
c) Postitse osoitteeseen Ase ja Kone Oy Aninkaistenkatu 16 20100 Turku
Tarkistathan että kuva on riittävän suuri ja tarkka ja kaikki tiedot näkyvät selkeästi

 

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 4 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat

- Pientoimituslisä alle 50 € tilauksiin 5 €

- Nouto lähimmästä Matkahuollosta, hinta 4,90 €

- Nouto lähimmästä lähikaupasta, hinta 4,90 €

Nouda pakettisi Matkahuoltojen lisäksi minkä tahansa Tradekan Siwa-, Valintatalo- tai Euromarket-myymälästä. Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä.

- Toimitus suoraan kotiovellesi, hinta 9,90 €

Matkahuolto tuo paketin asiakkaan kotiovelle. Jakelu sovitaan asiakkaan kanssa puhelimitse.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.


- Nouto valitsemastasi postista, hinta 6,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen.

- Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista, hinta 6,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. 

- Postin kotiinkuljetus, hinta 10,90 €

Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan. 

Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. 

Postin lähetyksien kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin kun lähetämme paketin.


3. Verkkokaupan maksutavat

Klarna tili ja lasku

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Pankki, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, POP-Pankki, Säästöpankki ja Oma Säästöpankki. 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja American Express.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.
 
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

 

MobilePay

Postiennakko

Bussiennakko

Maksu noudettaessa


4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info@asejaera.fi tai puhelimitse numeroon 02 239 0930 (ma-pe 10-17, la 10-14 )

Pyydämme palauttamaan tuotteet Matkahuollon asiakaspalautuksena palautustunnuksella 9522939 osoitteeseen: 


asejaera.fi / Turunmaan Ase ja Kone , Aninkaistenkatu 16, 20100 Turku

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli vioittunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.


5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen:  info@asejaera.fi tai soittamaan 02 239 0930 (ma-pe 10-17, la 10-14 )


6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info@asejaera.fi tai soittamalla 02 239 0930. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös asejaera.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

7. Hintamme verkkokaupassa

Sivuilla näkyvät myyntihintamme sisältävät arvonlisäveron. Pidämme oikeuden virheellisten kirjautuneiden hintojen korjauksiin. Mikäli hinnan virheellisyys todetaan vasta tilauksen vahvistuksen yhteydessä siitä ollaan yhteyksissä tilaajaan ennen tilauksen lopullista vahvistamista.

Kun varaatte aseen nettikaupasta, varaus astuu voimaan, kun olemme vastaanottaneet 30% varausmaksun aseen kokonaishinnasta. Varausmaksun osuutta EI palauteta, jos kauppa purkaantuu, tai jää kokonaisuudessaan tapahtumatta ostajan toimien johdosta.

8. Yhteystiedot

Turunmaan Ase ja Kone Oy / asejaera.fi
Aninkaistenkatu 16
20100 TURKU

puh. 02 239 0930

sähköposti: info@asejaera.fi