Toimitusehdot ja maksutavat

 

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

2. Varastosta löytyvän tuotteen toimitusaika on 1 - 4 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitamme siitä asiakkaalle viipymättä.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä asejaera.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse info@asejaera.fi tai puhelimitse 02 239 0930 (ma-pe 10-17, la 10-14 )

4.  asejaera.fi ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy asejaera.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta asejaera.fi-verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.
 

Ilma- ja airsoft-aseiden tilaaminen

Ostaessasi ilma- tai airsoft-aseita sinun tulee toimittaa kopio voimassaolevasta henkilöllisyystodistuksesta, jotta voimme varmistua asiakkaan oleva vähintään 18-vuotias. Meille henkilöllisyystodistukseksi kelpaavat ajokortti, henkilökortti ja passi. Tarkistathan, että kuva on riittävän suuri ja tarkka, jotta kaikki tiedot näkyvät selkeästi.

Kopion henkilöllisyystodistuksesta voidaan toimittaa:

a) Sähköpostilla kuva osoitteeseen: info@asejaera.fi
b) Kuvaviestillä puhelinnumeroon 044 321 5117
c) Postitse osoitteeseen Ase ja Kone Oy Aninkaistenkatu 16 20100 Turku
 

Luvanvaraisen ampuma-aseen ostaminen verkosta

Ampuma-ase voidaan ostaa kuten mikä tahansa luvanvaraton tuote sillä erotuksella, etteivät Matkahuollon myymälänoutopisteet tai jotkin Postin toimitusvaihtoehdot ole käytettävissä. Tilauksen tekemisen jälkeen toimita alkuperäinen poliisin myöntämä ampuma-aseen hankkimislupa (kaikki 4 kappaletta) sekä kopio voimassaolevasta henkilöllisyystodistuksestasi meille Matkahuollon asiakaspalautuksena palautustunnuksella 9522939 osoitteeseen: 

asejaera.fi / Turunmaan Ase ja Kone
Aninkaistenkatu 16
20100 Turku

Muistathan allekirjoittaa alkuperäinen hankkimisluvan.

Kuoreen merkintä ”hankkimislupa”. Huomaa, että koska tarvitsemme alkuperäiset hankkimisluvat, sähköpostilla toimitetut luvat eivät kelpaa.

Voit kuitenkin lähettää kuvan henkilöllisyystodistuksestasi meille sähköpostilla osoitteeseen info@asejaera.fi  otsikolla
"Henkilöllisyystodistus hankkimislupiin". Meille henkilöllisyystodistukseksi kelpaavat ajokortti, henkilökortti ja passi. Tarkistathan että kuva on riittävän suuri ja tarkka, jotta kaikki tiedot näkyvät selkeästi.


Hallussapitoluvanvaraiset tuotteet kuten patruunat ja äänenvaimentimet

Ostaessasi hallussapitoluvanvaraisia tuotteita kuten patruunoja tai äänenvaimentimia, sinun tulee toimittaa kuvat ampuma-aseen hallussapitoluvan molemmista puolista, sekä voimassaolevasta henkilöllisyystodistuksestasi meille. Voit ostaa tuotteet normaalisti ja toimittaa luvat tilauksen jälkeen. Tarkistathan että kuva on riittävän suuri ja tarkka, jotta tiedot näkyvät selkeästi.

Kopio hankkimis- tai hallussapitoluvasta voidaan toimittaa:

a) Sähköpostilla kuva osoitteeseen: info@asejaera.fi
b) Kuvaviestillä puhelinnumeroon 044 321 5117
c) Postitse osoitteeseen Ase ja Kone Oy Aninkaistenkatu 16 20100 Turku


Tarkemmat toimitusehdot


1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 4 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.


2. Toimitustavat

Nouto Matkahuollosta eli bussipaketti, hinta 4,90 € 
Aseita, patruunoita, nalleja ja muuta luvanvaraista tavaraa toimitamme ainoastaan Matkahuollon omiin toimipisteisiin. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä.

Nouto Matkahuollon pakettipisteestä eli lähikaupasta (Lähellä-paketti), hinta 4,90 €
Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä. Pakettipisteitä toimii mm. K-marketeissa ja R-kioskeissa.

Jakopaketti eli toimitus suoraan kotiovellesi, hinta 9,90 €
Matkahuolto tuo paketin asiakkaan kotiovelle. Huomioithan, että jakopakettia EI voi maksaa bussiennakolla. Jakelu sovitaan asiakkaan kanssa puhelimitse. 

Nouto valitsemastasi postista, hinta 6,90 €
Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen.

Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista, hinta 6,90 €
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. 

Postin kotiinkuljetus, hinta 10,90 €
Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä.


3. Verkkokaupan maksutavat

Klarna tili ja lasku
Klarna Checkout -palvelun avulla teet ostoksia helposti, joustavasti ja turvallisesti verkossa. Maksutapa on optimoitu mobiililaitteille, joten ostoksia on sujuvaa tehdä myös kännykällä tai tabletilla. Vastaamalla muutamaan kysymykseen ostoskorissa tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. Käytettävissäsi ovat Klarna lasku tai Klarna osamaksu (Klarna tili). Tehdäksesi ostoksia Klarnan laskulla tai erämaksulla sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Pankki, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, POP-Pankki, Säästöpankki ja Oma Säästöpankki. 
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja American Express.
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Postiennakko, hinta 7 € 

Bussiennakko, hinta 7€ 

Maksu noudeattessa kassaan
Voit tehdä tilauksen normaalisti verkossa etukäteen. Jos haluat maksaa vasta noutaessasi myymälästä valitse ensin toimitustavoista "nouto myymälästä", jotta voit valita maksutavaksi "maksu noudettaessa myymälästä". 


4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautus- ja vaihto-oikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info@asejaera.fi tai puhelimitse numeroon 02 239 0930 (ma-pe 10-17, la 10-14 )

Pyydämme palauttamaan tuotteet Matkahuollon asiakaspalautuksena palautustunnuksella 9522939 osoitteeseen: 


asejaera.fi / Turunmaan Ase ja Kone , Aninkaistenkatu 16, 20100 Turku

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Käyttäessäsi asiakaspalautustunnusta lähettäminen on sinulle maksutonta. 

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli vioittunut tai väärä tuote)

  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)

  • Haluatko palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).

  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron. 


5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme ilmoittamaan seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen:  info@asejaera.fi tai soittamaan 02 239 0930 (ma-pe 10-17, la 10-14 ). 


6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info@asejaera.fi tai soittamalla 02 239 0930. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös asejaera.fi pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.

7. Hintamme verkkokaupassa

Sivuilla näkyvät myyntihintamme sisältävät arvonlisäveron. Pidämme oikeuden virheellisten kirjautuneiden hintojen korjauksiin. Mikäli hinnan virheellisyys todetaan vasta tilauksen vahvistuksen yhteydessä siitä ollaan yhteyksissä tilaajaan ennen tilauksen lopullista vahvistamista.

Kun varaatte aseen nettikaupasta, varaus astuu voimaan, kun olemme vastaanottaneet 30% varausmaksun aseen kokonaishinnasta. Varausmaksun osuutta EI palauteta, jos kauppa purkaantuu, tai jää kokonaisuudessaan tapahtumatta ostajan toimien johdosta.

8. Yhteystiedot

Turunmaan Ase ja Kone Oy / asejaera.fi
Aninkaistenkatu 16
20100 TURKU

puh. 02 239 0930

sähköposti: info@asejaera.fi