Luvanvaraisen tuotteen ostaminen

Verkkokaupastamme voit ostaa hallussapito- tai hankkimisluvanvaraisia tuotteita. Lisäksi toimitamme lupavapaita ilma- ja airsoft-aseita yli 18-vuotiaille. Ennen kuin voimme toimittaa tuotteet, meidän täytyy kuitenkin saada todistus henkilöllisyydestänne sekä tarvittavista luvista. Toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan ostaminen verkosta on kuitenkin helppoa.

Luvanvaraisen ampuma-aseen ostaminen verkosta

Ampuma-ase voidaan ostaa kuten mikä tahansa luvanvaraton tuote sillä erotuksella, että toimitustavaksi kelpaavat vain nouto Matkahuollon toimipisteestä, Matkahuollon toimitus kotiovellesi tai nouto myymälästämme. Tehtyäsi tilauksen toimita alkuperäinen poliisin myöntämä ampuma-aseen hankkimislupa (kaikki 4 kappaletta) sekä kopio voimassaolevasta henkilöllisyystodistuksestasi Matkahuollon kautta meille. Muista allekirjoittaa alkuperäinen hankkimislupa (kaikki 4kpl). Meille kelpaavat henkilöllisyystodistukseksi ajokorttihenkilökortti ja passi

Toimita alkuperäinen hankkimislupa sekä kopio henkilöllisyystodistuksesta Matkahuollon asiakaspalautuksena palautustunnuksella 9522939 osoitteeseen: 

Asejaera.fi / Turunmaan Ase ja Kone
Aninkaistenkatu 16
20100 Turku

Huomaa, että koska tarvitsemme alkuperäiset hankkimisluvat, sähköpostilla toimitetut luvat eivät kelpaa. Voit kuitenkin toimittaa kuvan henkkareistasi myös sähköpostilla osoitteeseen info@asejaera.fi.
 
Hallussapitoluvanvaraiset tuotteet kuten patruunat ja äänenvaimentimet

Ostaessasi hallussapitoluvanvaraisia tuotteita kuten patruunoja tai äänenvaimentimia, sinun tulee toimittaa kopio ampuma-aseen hallussapitoluvan molemmista puolista, sekä voimassaolevasta henkilöllisyystodistuksestasi meille. Voit ostaa tuotteet normaalisti ja toimittaa luvat tilauksen jälkeen. Tarkistathan että kuvat ovat riittävän suuria ja tarkkoja, jotta tiedot näkyvät selkeästi. Meille henkilöllisyystodistukseksi kelpaavat ajokorttihenkilökortti ja passi

Kopio hallussapitoluvasta voidaan toimittaa:

a) Sähköpostilla kuva osoitteeseen: info@asejaera.fi
b) Kuvaviestillä puhelinnumeroon 044 321 5117
c) Postitse osoitteeseen Ase ja Kone Oy Aninkaistenkatu 16 20100 Turku


Kaasuaseet ja -sumuttimet

Valikoimamme kaasusumuttimet ovat suunnattu viranomaiskäyttöön ja vaativat ostettaessa kaasusumutinluvan. Lisäksi ostaessasi starttipistoolin tarvitset hankkimisluvan kaasuaseelle. Tämä lupa haetaan poliisin lupapalvelusta.

Kopiot luvista voidaan toimittaa ylläolevilla tavoilla riippuen onko kysymyksessä kaasuaseen hankintalupa vai kaasusumutinlupa.


Mikäli sinulla ei vielä ole hankkimis- tai hallussapitolupaa:

Mikäli sinulla ei ole vielä hankkimis- tai hallussapitolupaa tai olet jo tehnyt hakemuksen poliisille, voit tilata tuotteet normaalisti. Säilytämme tilausta 90 päivää tilauksen tekemisestä ja toimitamme tuotteet luvat saatuamme. Jos emme ole saaneet lupia annetussa ajassa, pidämme tilausta peruuntuneena.


Ilma- tai airsoft-aseiden tilaaminen

Ilma- ja airsoft-aseiden ostamiseen ei tarvita ostolupaa eli ne ovat lupavapaita tuotteita! Ostaessasi ilma- tai arsoft-aseita sinun tulee kuitenkin toimittaa kuva voimassaolevasta henkilöllisyystodistuksesta, jotta voimme varmistua asiakkaan oleva vähintään 18-vuotias. Meille henkilöllisyystodistukseksi kelpaavat ajokorttihenkilökortti ja passi. Tarkistathan että kuva on riittävän suuri ja tarkka, jotta kaikki tiedot näkyvät selkeästi.

Kopion henkilöllisyystodistuksesta voidaan toimittaa:

a) Sähköpostilla kuva osoitteeseen: info@asejaera.fi
b) Kuvaviestillä puhelinnumeroon 044 321 5117
c) Postitse osoitteeseen Ase ja Kone Oy Aninkaistenkatu 16 20100 Turku
 

Mikäli sinulla on kysyttävää luvanvaraisten tuotteiden tilaamisesta, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme

Puhelimitse 02 239 0930 tai chatissa (ma-pe 10-17, la 10-14 )
Sähköpostilla info@asejaera.fi