Luvanvaraisen tuotteen ostaminen

Luvanvaraisen ampuma-aseen ostaminen verkosta

Ampuma-ase voidaan ostaa kuten mikä tahansa luvanvaraton tuote sillä erotuksella, etteivät kaikki myymälänoutopisteet tai postin toimitusvaihtoehdot ole käytettävissä. Tehtyänne tilauksen teidän tulee toimittaa alkuperäinen poliisin myöntämä ampuma-aseen hankkimislupa (kaikki 4 kappaletta) sekä kopio henkilöllisyystodistuksestasi postitse meille. Muista allekirjoittaa alkuperäinen hankkimislupa (kaikki 4kpl) !

Toimita alkuperäinen hankkimislupa sekä kopio henkilöllisyystodistuksesta Matkahuollon asiakaspalautuksena palautustunnuksella 9522939 osoitteeseen: 

asejaera.fi / Turunmaan Ase ja Kone
Aninkaistenkatu 16
20100 Turku

Huomaa, että koska tarvitsemme alkuperäiset hankkimisluvat, sähköpostilla toimitetut luvat eivät kelpaa.
 
Hallussapitoluvanvaraiset tuotteet kuten patruunat ja äänenvaimentimet

Saadessasi tämän ilmoituksen, etkä ole ostamassa ampuma-asetta, ostoskorisi sisältää hallussapitoluvanvaraisia tuotteita tai ilma-aseen. Ostaessasi hankkimis- tai hallussapitoluvanvaraisia tuotteita kuten patruunat tai äänenvaimentimet, teidän tulee toimittaa kopio ampuma-aseen hankkimis- tai hallussapitoluvasta sekä kopio henkilöllisyystodistuksestasi meille. Huomioi, että kopio tulee ottaa hallussapitoluvan molemmista puolista. Voit ostaa tuotteet normaalisti ja toimittaa luvat tilauksen jälkeen.

Kopio hankkimis- tai hallussapitoluvasta voidaan toimittaa:

a) Sähköpostilla kuva osoitteeseen: info@asejaera.fi
b) Kuvaviestillä puhelinnumeroon 044 321 5117
c) Postitse osoitteeseen Ase ja Kone Oy Aninkaistenkatu 16 20100 Turku
Tarkistathan että kuva on riittävän suuri ja tarkka ja kaikki tiedot näkyvät selkeästi


Ilma-aseiden tilaaminen

Ostaessasi ilma-aseita teidän tulee toimittaa kopio henkilöllisyystodistuksestanne, jotta voimme tarkistaa, että olette 18-vuotias. Mikäli käytätte maksutapana Klarnaa, teidän ei tarvitse toimittaa kopiota henkilöllisyystodistuksesta, koska maksuyhtiö tarkistaa, että asiakas on täysi-ikäinen.

Kopion henkilöllisyystodistuksesta voi toimittaa edellä mainituilla tavoilla.

Mikäli sinulla ei vielä ole hankkimis- tai hallussapitolupaa:

Mikäli teillä ei ole vielä hankkimislupaa tai hallussapitolupaa tai olette tehneet jo hakemuksen, voitte tilata tuotteet normaalisti. Säilytämme tilaustanne 90 päivää tilauksesta ja toimitamme tuotteet luvat saatuamme. Jos emme ole saaneet lupia annetussa ajassa, pidämme tilausta peruuntuneena.

Verkkokaupastamme voit ostaa hallussapito- tai hankkimisluvanvaraisia tuotteita. Lisäksi toimitamme lupavapaita ilma-aseita yli 18-vuotiaille. Ennen kuin voimme toimittaa tuotteet, meidän täytyy kuitenkin saada todistus henkilöllisyydestänne sekä tarvittavista luvista. Toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan ostaminen verkosta on kuitenkin helppoa.