Löydät kätevästi verkkokaupastamme ja Turun toimipisteestämme laadukkaat ilma- ja airsoft-aseet, sekä niihin sopivaa optiikkaa ja muita tarvikkeita. Meillä on laaja valikoima ilmakiväärejä ja airsoftkiväärejä, sekä ilmapistooleja ja airsoft pistooleja. Lisäksi tarjoamme laadukkaita ilma-aseluoteja, sekä teräskuulia ja airsoft-kuulia. Valikoimassamme on myös mm. airsoft-taisteluvarusteita, kaasuja ja savuja. 

 

Ilma-aseet

Ilma-ase valikoimastamme niin aloittelija kuin kilpa-ampujakin löytää tarvitsemansa! Tarjoamme ilmakiväärejä kaliipereissa  4,5; 5,5 ja 6,35 mm toimintaperiaatteen ollessa joko vipuviritys tai CO2 tai PCP paineilma. Valikoimassamme on myös kilpa-ammuntaan soveltuvia Anschutz ilmakiväärejä. Valikoimamme ilmapistoolien kaliiperi on 4,5 mm ja toimintatapa on useimmissa CO2, mutta myös jousi, sekä puriste- ja paineilma toimisia ilmapistooleita löytyy. Valikoimassamme on laajalti ilma-aseita laadukkailta merkeiltä, kuten Umarex, Gamo, Hatsan ja Stoeger.

Ilma-ase luotien valikoimasta löydät niin 4,5; 5,5; 6,35 kuin 7,62 ja 9 mm kaliipereihin sopivia tuotteita. Valikoimamme luodit ovat tuotemerkeiltä, kuten RWS, JSB, Geco ja H&N. Lisäksi myymme ASG:n ja Umarexin BB teräs- ja muovikuulia. Ilma-ase optiikan puolelta löydät kiikarintähtäimet ja kiikarinjalat. Tarvikkeista myymme mm. varalippaita ja maalitauluja, sekä varaosia ilma-aseisiin. Löydät valikoimastamme kaiken mitä tarvitset silloin tällöin tapahtuvaan ammuskeluun kuin vakavasti otettavaan ammunta- ja kilpailuharrastukseen!

 

Airsoft-aseet

Valikoimamme airsoft-aseet ja tarvikkeet edustavat alansa huippuosaamista, joten olemme valinneet ne tuotemerkeiltä kuten ASG, G&GUmarexMarui ja Cybergun. Meiltä löydät niin aloittelijalle kuin kokeneemmalle harrastajalle sopivat tuotteet. Valikoimissamme ovat airsoftkiväärit, pistoolit ja revolverit kuin haulikotkin.

Airsoft-aseet jaetaan käyttövoimansa perusteella erityyppisiin aseisiin. Valikoimamme aseet ovat joko jousitoimisia eli kertalaukeavia aseita, sähkötoimisia eli akkutoimisia, kaasutoimisia tai CO2-toimisia. Airsoft-aseet ovat varustettu erilaisilla ominaisuuksilla ja osassa aseita on esim. metallinen luisti ja piippu, jotka jäljittelevät aitoa asetta paitsi ulkonäön myös tuntuman osalta. Lisäksi tuntumaan vaikuttavat myös hop-up ja blowback. Myymme myös kevyempiä muovirunkoisia airsoft-aseita, jotka sopivat erityisesti nuoremmille harrastajille.

Meiltä löydät myös airsoft-aseiden osia, kuten lippaita ja akkuja. Lisäksi valikoimissamme on mm. airsoftpeleihin soveltuvia Enola Gaye värikranaatteja ja savuheitteitä. Pelatessa tarvitaan myös suojavarusteita, jotka takaavat turvallisuuden ja pelin hauskuuden. Meiltä voit ostaa mm.suojamaskit ja -lasit, sekä taisteluliivit. Kuulavalikoimamme koostuu ASG:n, Diablon ja G&G Arnamentin tuotteista. Valikoimissa on ympäristöystävällisiä biokuulia ja tavallisia Open Blaster ja Blaster Devild BB-kuulia. 

Valikoimastamme löytävät kaikki ilma-aseharrastajat kuin airsoftin pelaajat kaiken tarvitsemansa ja enemmän!

 

Huomio ilma- tai airsoft-aseen ostaja:

Lähetäthän kopion henkkareistasi meille ostoksesi jälkeen, joko
a) Sähköpostilla kuva osoitteeseen: info@asejaera.fi
b) Kuvaviestillä puhelinnumeroon 044 321 5117