Sabre Defence I.D. turvasumutin (66ml)

Tuotekoodi: 023063105666
SABRE
SabreDefenceI.D.turvasumutin66ml_023063105666_1.jpg
35,90 €
Loppuunmyyty
Sabre Defence ID spray on uusi taskukokoinen LUPAVAPAA tuote, joka on täydellinen merkitsemään hyökkääjän. Suihke saattaa myös säikäyttää hyökkääjän , ennen kuin rikosta ehtii tapahtua. Spray merkitsee hyökkääjän näkyvällä purppuranvärillä ja näkymättömällä UV-väriaineella.

Pientoimituslisä
 

Sabre Defence ID Spray

Sabre Defence ID spray on uusi itsepuolustukseen tarkoitettu lupavapaa tuote. Turvasumute merkitsee hyökääjän ja saattaa pelästyttää tämän pois ennen kuin rikosta ehtii tapahtua. Purppuraväriä osuu hyökkääjän kasvoille voimalla, mikä todennäköisesti saa tämän sulkemaan silmänsä antaen sinulle aikaa paeta tilanteesta. Spray merkitsee hyökkääjän näkyvällä purppuranvärillä ja näkymättömällä UV-väriaineella. Purppuraväri ja UV-väriaine auttavat poliisia tunnistamaan epäillyn, josta kannattaa muistaa ilmoittaa poliisille. Jos väriä ei pestä pois heti, purppuraväri voi kestää iholla jopa 48 tuntia. Puolustus ID Spray on biohajoava. Tuote ei ole myrkyllinen tai sisällä haitallisia kemikaaleja, se ei myöskään syty palamaan. Tämä näppäränkokoinen itsepuolustusväline kulkee aina mukanasi esimekriksi laukussa.

 

• 66ml
• Kirkkaan violetti väriaine, tunnistaa rikoksentekijät
• UV-väriaine merkitsee rikoksentekijän myöhempää tunnistamista varten
• Pitkä kantama - yli 3 metriä
• Helppo käyttää
• Suunniteltu niin, ettei käytöstä aiheudu fyysisiä vammoja kohteelle.

Sumutetta tulisi käyttää 1- 3,5 metrin etäisyydeltä kohteesta. Käytettäessä metriä lähempää, on mahdollista, että suihkuvirtaus aiheuttaa vähäistä epämukavuutta silmille.  3,5 metriä suurempi etäisyys heikentää tuotteen tarkkuutta.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 9,90 €
Postin kotiinkuljetus 10,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 250,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta 4,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 4,90 €
Nouto valitsemastasi postista 6,90 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 6,90 €