Linnunpöntöt

Useat Suomessa pesivät lintulajit hakeutuvat pesimään vanhoihin tikankoloihin tai muihin puun onkaloihin. Kolot suojaavat paitsi sateelta ja tuulelta, seinät ympärillä eristävät lämpöä. Vanhassa luonnontilaisessa metsässä koloja ja onkaloita on tarjolla huomattavasti enemmän kuin nuoressa talousmetsässä.

Helpotat lintujen asuntopulaa ostamalla meiltä linnunpönttöjä, jotka tarjoavat miellyttävän asuinsijan pikkulinnuille. Voit asentaa pönttöjä mm. metsään, puistoihin, vesistöjen läheisyyteen, pellon laitaan, sekä puutarhaan. Omalle pihalle voit viedä linnunpönttöjä vaikkapa kottaraiselle, tiaisille, pikkuvarpuselle ja kirjosiepolle. Pönttö tuo pihamaallesi helposti lisää lintuja, joita on mukava seurailla.

Meiltä löydät sekä puisia että metallisia linnunpönttöjä pikkulinnuille. Pöntön metallinen ulkokuori suojaa pesää erinomaisesti esimerkiksi oravia ja tikkoja vastaan, mutta pöntön ilmakanavat estävät asuinsijan liiallisen lämpenemisen. Tarjoamamme puinen lintujen "hirsihuvila" on tasalämpöinen ja takaa onnistuneen haudonnan haastavissakin sääolosuhteissa. Pesäkolon kosteudenpoisto ja tuuletus on varmistettu pohjaan poratuilla ilmareijillä. 

Useimmat linnunpöntöt on puhdistettava vuosittain. Pöntön tyhjentämistä ja puhdistamista helpottaa mm. avattava pohja, jollainen löytyy metallisista linnunpöntöistämme. Puisissa Lintukoto -linnunpöntöissämme puhdistus onnistuu näppärästi ja hygienisesti kallistamalla pönttöä eteenpäin. 

Tutustu linnunpönttövalikoimaamme ja tarjoa pikkulinnulle mukava koti. 
Tuotteet 1 - 4  (Yhteensä 4)
Evighetsholken linnunpönttö - Linnunpöntöt - evighetsholken - 4
15,00 €
Saatavuus 4 kpl
Bätterholken linnunpönttö - Linnunpöntöt - holken - 4
12,00 €
Saatavuus 5 kpl
Lintukoto linnunpönttö - Linnunpöntöt - lintukoto - 1
32,00 €
tai alk. 9 € /kk
Saatavuus 1 kpl
Lintukoto linnunpönttö *lahjamalli* - Linnunpöntöt - lintukoto_lahjaksi - 1
42,00 €
tai alk. 9 € /kk
Tuote tilapäisesti loppu