Käytetty optiikka

Meiltä löydät myös vaihtelevasti käytettyä optiikkaa, kuten kiikaritähtäimiä, katselukiikareita ja kaukoputkia. Lisäksi myymme käytettyjä kiikarinjalkoja ja muita tarvikkeita. 

Laadukkaaseen optiikkaan kannattaa panostaa, koska se takaa onnistumiset ja miellyttävän metsästyskokemuksen myös haastavissa valo-olosuhteissa. Meiltä löydät niin kytis- sekä ajojahti- että allround-kiikaritähtäimet metsästykseen, sekä sopivat tähtäimet radalle. Luonnontarkkailuun ja metsästyksen apuvälineeksi soveltuvat laadukkaat katselukiikarit. 


Jos haluat ostaa meiltä käytettyä optiikkaa

Valikoima vaihtuu välillä nopeaan tahtiin, ja emme valitettavasti ehdi aina lisätä uusimpia tuotteita verkkosivuille asti. Täten ota rohkeasti yhteyttä meihin, kun olet kiinnostunut ostamaan optiikkaa käytettynä.
 

Jos haluat myydä optiikkaa meille

Jos haluat myydä meille hyvänkuntoisen kiikaritähtäimesi tai vaikka katselukiikarisi niin laita meille kuvat ja tiedot tuotteesta osoitteeseen info@asejaera.fi. Toinen vaihtoehto on tuoda tuote näytille Turun myymäläämme. Emme valitettavasti tee hinta-arviointeja suoraan esim. puhelimessa näkemättä tuotetta. 


Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat tällä hetkellä valitettavasti päässeet loppumaan.