Rekrytointi

 

Asejaera.fi on Ase ja Kone Oy:n sekä Kemiön Metsästyspuodin yhteinen verkkokauppa. Perinteiset kivijalkaliikkeemme sijaitsevat Turussa ja Kemiössä. Palvelemme metsästäjiä, ammunnan harrastajia, jousiampujia, ilma-ase ja airsoft-harrastajia, sekä eränkävijöitä. Toimintamme kasvaa jatkuvasti ja etsimmekin nyt uusia tulevaisuuden kykyjä mukaan porukkaamme. Oletko sinä uusi työntekijämme?


Työntekijöitä logistiikkaan ja asiakaspalveluun

Haemme ripeällä aikataululla yhtä tai kahta kokopäiväistä työntekijää logistiikka- ja asiakaspalvelutehtäviin. 

Logistiikan tehtäviin kuuluvat tuleva ja lähtevä logistiikka. Odotamme sinulta täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä. Toivomme, että pystyt työskentelemään myös paineen alla. 

Asiakaspalvelutehtävät käsittävät asiakkaiden avustamista puhelinvaihteessa, chatissa ja sähköpostissa. Edellytämme, että osaat kommukoida sujuvasti asiakkaiden kanssa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Etsimämme asiakaspalvelija on oma-aloitteinen, ongelmaratkaisukykyinen, sekä myyntihenkinen.

Kummassakin tehtävässä katsotaan eduksi, jos tunnet jo entuudestaan aselakisäädäntöä tai jos harrastat jotain, joka liittyy toimintaamme. Kummankin tehtävän osalta toivomme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. 

 

Aseseppä

Etsimme ammattimaista aseseppää kokopäiväiseen työhön. Työtehtäviin kuuluvat myyntityö, käytettyjen aseiden tarkastus ja korjaus, sekä huolto. Lisäksi työnkuvaan kuuluu asesepän toiminnan kehittämistyö osana laajaa palvelukokonaisuutta. Edellytämme, että sinulla on alan koulutus ja mielellään useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Lisäksi toivomme,että omaat itsenäisen ja tulostavoitteelisen työskentelytavan.

 

Kesätyöntekijöitä logistiikkaan, asiakaspalveluun ja verkkokaupan sisällöntuottoon

Etsimme kesäkaudella 2019 apukäsiä Turun liikkeeseen! Haemme kesätyöntekijöitä logistiikka- ja asiakaspalvelutehtäviin, sekä verkkokaupan sisällöntuottoon. Työ alkaa mahdollisimman pian kesän alussa.

Logistiikan kesätyöntekijä hoitaa yrityksemme lähtevää ja tulevaa logistiikkaa. Odotamme sinulta  täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä. Toivomme, että pystyt työskentelemään myös paineen alla.  

Asiakaspalvelun tehtävät käsittävät asiakkaiden avustamista puhelinvaihteessa, chatissa ja sähköpostissa. Odotamme, että osaat kommukoida sujuvasti asiakkaiden kanssa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Etsimämme asiakaspalvelija on ripeä, oma-aloitteinen ja ongelmaratkaisukykyinen.

Etsimme myös lisäkäsiä verkkokaupan sisällöntuottoon. Tehtävät käsittävät tuotekuvausten ja muiden markkinointitekstien kirjoittamista. Odotamme sinulta erinomaista kirjoitustaitoa, kekseliäisyyttä ja täsmällisyyttä. Aikaisempi työkokemus copywriterin tai sisällöntuottajan tehtävistä ja verkkokaupan parissa työskentelyssä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Kaikissa tehtävässä katsotaan eduksi, jos tunnet jo entuudestaan aselakisäädäntöä tai jos harrastat jotain, joka liittyy toimintaamme. Kaikissa tehtävässä aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. 

Tarjoamamme kesätyö sopii hyvin esimerkiksi myyntialaa, markkinointia tai logistiikkaa opiskelevalle, mutta voit tulla myös muulta alalta. Työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisena.  

 

Kaikissa tehtävissä työaika on 37,5h/ vko ja kuulumme kaupan alan työehtosopimuksen piiriin.

Tuntuiko jokin työkuva juuri sinulle sopivalta? Kerro meille miksi juuri sinä olisit sopiva työntekijä  yritykseemme ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, sekä CV mahdollisimman nopeasti osoitteeseen matias@asejaera.fi